Home ContactUpravljanje nekretninama (Property Management)

Mnogo nekretnina se izgradilo u poslednjih nekoliko godina u Srbiji. Neko mora da vodi računa o njima. Naša Property Management služba vodi računa o svim pitanjim upravljanja i održavanju nekretnina - kako poslovnih, tako i stambenih. Za investitore i vlasnike nekretnina Property Management je ulaganje u budućnost i Continental 100 je tu da njihove nekretnine budu u perfektnom stanju i da na taj način očuvamo njihovu vrednost tokom godina upotrebe.

Procena nekretnina (Property Evaluation)

Continental 100 Vam može pružiti tačnu, utemeljenu i objektivnu procenu svih vrsta nepokretnosti, uključujući njihov razvojni i profitni potencijal kao i troškove upravljanja. Svakoj nekretnini prilazimo kao jedinstvenom slučaju imajući u vidu sve specifičnosti našeg tržišta. Continental 100 je već pružao različite vrste procena za sve vrste klijenata - od fizičkih lica, preko investitora, banaka, kompanija...

Analiza i istraživanje tržišta (Market Analysis & Market Research)

Continental 100 ima utemeljeno znanje i dokazano iskustvo na našem tržištu nekretnina tako da ne postoji analiza ili istraživanje tržišta nepokretnosti koje predstavlja tajnu za nas. Naravno, naš analitički i istraživački rad baziran je na osnovnim postulatima naše branše.

Konsalting (Consultancy)

Continental 100 pruža složeni konsalting i savetodavne poslove za naše klijente. Naš iskusni tim u tu svrhu se služi najsvežijim procenama, analizama tržišta i istraživanjima. Sa takvim pristupom mi možemo savetovati naše klijente po svim važnim aspektima - savetima oko kupovine, mogućnostima preprodaje, razvojnim mogućnostima, preporučiti razvojnu strategiju, izvršiti predviđanja tržišnih tendencija u korelaciji sa političkim i društvenim kretanjima. Naš konslutantski rad, koji se posebno izvodi za svakog klijenta je objektivan i utemeljen. Naš cilj je da maksimalno razvijemo početnu ideju i projekat koji stoji iza toga, a nakon toga da postignemo optimalnu vrednost kupljene nepokretnosti.