Home Contact
-
Dobro došli!

Drago nam je što ste nas posetili i što ste u prilici da pogledate našu unapređenu internet prezentaciju koja Vam nudi nove opcije usluga kao i brži i komforniji rad na 5 svetskih jezika.

Agencija Continental 100 postoji od leta 2000. godine. Od tog vremena izrasli smo u jednu od najcenjenijih pružalaca usluga iz oblasti nekretnina u Beogradu i Srbiji. Nadamo se da su razlozi za to naša profesionalnost i naša ponuda koju svakim danom uvećavamo i poboljšavamo.

Sarađujemo sa različitim i uglednim klijentima: od malih preduzeća do velikih multinacionalnih kompanija, sa domaćim i stranim investitorima, diplomatskim misijama, nevladinim organizacijama, kao i pojedincima iz zemlje i sveta.

Continental 100 čini tim ljudi koji je već dugo vremena u ovom poslu. Postavili smo standarde kojih se čvrsto držimo i koji s vremenom postaju sve viši kako rastu potrebe i zahtevi naših klijenata. Naravno, povećanjem svojih standarda ostaćemo lideri u poslu sa nekretninama što nam je takođe cilj. Naša želja za stalnim napretkom tera nas da idemo dalje tako da smo našu prezentaciju dodatno prilagodili Vašim zahtevima. Možete biti sigurni da će usluge Vam nudimo odgovaraju Vašem ukusu i Vašim željama. Sa nema neprijatnih iznenađenja. Spremni smo i voljni da sarađujemo, i sa našim klijentima lako nalazimo zajednički jezik zato što imamo zajednički cilj i interes - zadovoljenje Vaših potreba.

Vaše zadovoljstvo je i naše.

Iskreno,