Home Contact

Upravljanje nekretninama (Property Management)

Mnogo nekretnina se izgradilo u poslednjih nekoliko godina u Srbiji. Neko mora da vodi računa o njima. Naša Property Management služba vodi računa o svim pitanjim upravljanja i održavanju nekretnina - kako poslovnih, tako i stambenih. Za investitore i vlasnike nekretnina Property Management je ulaganje u budućnost i Continental 100 je tu da njihove nekretnine budu u perfektnom stanju i da na taj način očuvamo njihovu vrednost tokom godina upotrebe.

Procena nekretnina (Property Evaluation)

Continental 100 Vam može pružiti tačnu, utemeljenu i objektivnu procenu svih vrsta nepokretnosti, uključujući njihov razvojni i profitni potencijal kao i troškove upravljanja. Svakoj nekretnini prilazimo kao jedinstvenom slučaju imajući u vidu sve specifičnosti našeg tržišta. Continental 100 je već pružao različite vrste procena za sve vrste klijenata - od fizičkih lica, preko investitora, banaka, kompanija...

Analiza i istraživanje tržišta (Market Analysis & Market Research)

Continental 100 ima utemeljeno znanje i dokazano iskustvo na našem tržištu nekretnina tako da ne postoji analiza ili istraživanje tržišta nepokretnosti koje predstavlja tajnu za nas. Naravno, naš analitički i istraživački rad baziran je na osnovnim postulatima naše branše.

Konsalting (Consultancy)

Continental 100 pruža složeni konsalting i savetodavne poslove za naše klijente. Naš iskusni tim u tu svrhu se služi najsvežijim procenama, analizama tržišta i istraživanjima. Sa takvim pristupom mi možemo savetovati naše klijente po svim važnim aspektima - savetima oko kupovine, mogućnostima preprodaje, razvojnim mogućnostima, preporučiti razvojnu strategiju, izvršiti predviđanja tržišnih tendencija u korelaciji sa političkim i društvenim kretanjima. Naš konslutantski rad, koji se posebno izvodi za svakog klijenta je objektivan i utemeljen. Naš cilj je da maksimalno razvijemo početnu ideju i projekat koji stoji iza toga, a nakon toga da postignemo optimalnu vrednost kupljene nepokretnosti.


B.Jerkovic Centar Dedinje-Senjak Kan.brdo-Miljakovac  
Karaburma Mirijevo Novi Beograd Palilula (preko mosta)  
Prigradska naselja Voždovac Vracar      
 
nepoznato, nebitno 0.5
1 1.5
2 2.5
3 3.5
4 4.5
5 5.5
6+    
 
nepoznato, nebitno kp
cg ta
eg    
  od Euro   do Euro  
  od m2   do m2  
  od
  do